Aluminium Working PlatformsAlüminyum Çalışma Platformları

1

Regarding to users needs, special equipments can be designed and mounted to the ladders such as banisters, guardrails, etc.

To increase the load capacity, special types of ladders and platforms designed from sigma profiles.Alüminyum Çalışma Platformları sizin ve firmanızın istekleri doğrultusunda projenize uygun olarak üretilebilmektedir. İstekleriniz ve ihtiyaçlarınız belirlendikten sonra ürünle ilgili teknik resimler hazırlanmakta ve teklif olarak sunulmaktadır.

Alüminyum çalışma platformlarında taşıma kapasitelerinin yüksek olması nedeniyle çoğunlukla poliamid döner kilitlenebilir ve döner tekerlekler kullanılmaktadır. Yine tasarıma göre alt kısma denge ayakları uygulaması da yapılabilmektedir.

Ürünlerde taşıyıcı profil olarak özel tip kanallı sigma profiller kullanılmaktadır. Basamaklar ise ihtiyaca göre çeşitli derinlik ve genişliklerde olabilir. Alüminyum özel basamak profili veya üzeri kaymaz desenli alüminyum çeta sac basamak kullanılabilir.

Araç montajlarında, makina panolarına ulaşmakta, çeşitli montaj işlemlerinde veya ihtiyacınıza göre her türlü işte kullanabileceğiniz bu ürünler yüksek taşıma kapasitelerine sahiplerdir.